Inschrijven & toewijzen

De inschrijving voor Het Raamwerk is tijdelijk gesloten. We zijn momenteel alle inschrijvingen aan het inventariseren om deze zo spoedig mogelijk toe te wijzen. Indien er nog woningen beschikbaar blijven, wordt het inschrijfsysteem opnieuw geopend.

Bekijk op de aanbodpagina alle bouwnummers die in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & inschrijven

Indien je al geregistreerd staat als geïnteresseerde ontvang je een mail met een unieke inschrijflink zodra alle informatie online beschikbaar is. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt namelijk gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld?Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen. Heb je hem hier ook niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar verkoop@blauwhoed.nl. Wij zorgen ervoor dat de inschrijflink dat zo spoedig mogelijk jouw kant opkomt.

Toewijzingsprocedure

De inschrijftermijn eindigt op 7 januari 2019 om 17:00 uur. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een woning maakt.

Nadat de inschrijfperiode is gesloten checken we of alle formulieren compleet zijn ingevuld. Vervolgens wijzen wij de woningen toe. Je ontvangt uiterlijk op vrijdag 11 januari 2019 een mail met het nieuws of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijststaat.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt een eerste gesprek ingepland (gesprekken vinden plaats vanaf 21 januari 2019). Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is.Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang je de verkoopinformatie, onder andere bestaande uitverkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst.Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit verkoopgesprek volgt dan ook binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop-en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in Het Raamwerk.